DEPLASMANDA Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenen Kayseri Erciyessporlu futbolcular, düşme hattından kurtulmak için bundan sonraki her maçlarını final olarak gördüklerini, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söylediler.
EMRE ÖZTÜRK: "MUTLUYUZ"
İyi bir takım olduklarını, yardımlaşmanın üst seviyeye çıktığını, bundan sonra da iyi sonuçlar alacaklarını belirten Emre Öztürk, "Mutluyuz, Her maç final olacak. Taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Herkesin bize destek olması lazım" dedi.
Ara transfer döneminin son gününde Kayserispor’dan Kayseri Erciyessspor’a transfer olan kaleci Gökhan ise, "İyi de bir kadromuz var. Lige bulunduğumuz yerden kurtulmak için yeterli kaliteli oyuncu sayısına sahibiz. 2 maçtır yükselişimiz var. Kardemir Karabükspor maçını da kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Kaptan Cem Can'da şöyle konuştu:
CEM CAN: "HER MAÇTAN 3 PUAN ALMALIYIZ"
"En önemlisi deplasmanda kazanmamız. Zaten fikstürde de içeride çok maçımızın olması, bizim için iyi bir avantaj. Bundan sonra geride kalan bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Her maçtan 3 puan ya da puan almak zorundayız. Camiamızı ligde tutmak istiyoruz. Elimizden geleni de yapıyoruz. Yani çok çalışıyoruz ve bunun da karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. Gelen arkadaşlarında takıma iyi bir katkısı oldu. Özgüven eksikliğimiz de vardı. Galibiyet hepimizin özgüvenini yeniden kazanmamızı sağladı. Bu da sahaya olumlu şekilde yansıyacak."
EDİNHO:"EN ÖNEMLİSİ GALİP GELMEK"
İki maçta attığı 3 gol atan yeni transfer Edinho ise şunları söyledi:
"Her şeyden önce takım güven kazandı. Bir golcü olarak her zaman aklımda gol atmak var. Kardemir Karabükspor maçında da gol atmak istiyorum. Her şeyden önemlisi takımın galip gelmesi. Umarım bu maçta da galip geliriz ve 3 puanı kazanırız."
KONDİSYON ANTRENMANI
Kayseri Erciyesspor, bu hafta sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı. Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenmanda Akhisar Belediyespor maçında ilk onbirde forma giyen oyuncular takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon ağırlıklı çalıştı.