KAYSERİSPOR galibiyetiyle puanını 22’ye yükselterek ligde kalma umutlarını artıran Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "İkinci yarıda iyi bir galibiyet serisi yakaladık" dedi.
Torku Konyaspor ile cumartesi günü saat 19.00’da önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Hikmet Karaman, şunları söyledi:
"Önemli olan bu seriyi sürdürürken, takım halinde neler yapabileceğimizi görmektir. İkinci yarıda 10 puanlık farkı kapattık. Bu, siyahla beyaz arasındaki fark gibiydi. Puan farkını hızla kapatmaya devam edeceğiz. Bizim bundan böyle oynayacağımız tüm maçlarımız final maçı niteliğinde. Kalan 11 maçımızı en az fire ile tamamlamak istiyoruz."
Ligde zirvedeki takımların şampiyonluk, alttaki takımların ligde kalma adına can havliyle ilginç sonuçlar aldığını vurgulayan Hikmet Karaman, "Rakiplerimiz kazandıkça, elbette biz daha fazla hırslanıyoruz. Zira, puanlar kolayına alınmıyor. Torku Konyaspor ile evimizde oynayacağımız maçta alacağımız sonuç, bizim yolumuzu çizecek. Biz çalışınca, Allah da gönlümüze göre veriyor’" diye konuştu.
İKİ EKSİK
Mavi siyahlı futbolcular, milli takımlara çağrılan Edinho ve Traore dışında Hürriyet Yeniköy Hacı Boydak Tesisleri'nde Hikmet Karaman nezaretinde kondisyon ve kültür fizik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF