KAYSERİ Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa, Gençlerbirliği maçını değerlendirirken Türkiye’de 2.5 yıl görev yapmasına karşın iyi tanımadığı için iyi niyetinden hatalar yaptığını söyledi. Fuat Çapa, şunları söyledi:
"Sezon başında bazı şeyleri hafife aldım. Süper Lig'de mücadele etmek istiyorsan tesisinle, taraftarınla, hazır olmalısın. Biz hala bunun zorluğunu çekiyoruz. Kolay olanı sahadaki mücadele. Çünkü iyi niyetli olursan bunları aşarsın. Diğerini de aşarız ama biraz zamana ihtiyaç var. İlk dakikalardan itibaren çok isteyen, ilk dakikalardan itibaren sahada birbirini arayan, bulan bir Kayseri Erciyesspor vardı. Devre arası işleri iyi yapmak lazım. Baştan sona üstün oynadığımız maçtı. Geçen haftaki galibiyetin anlam kazanması için Gençlerbirliği maçını da kazanmamız gerekiyordu. İyi mücadele ettik ve kazandık."
"ATANIN KAZANACAĞI MAÇTI"
Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek, 6 oyuncusunun milli takımlara gittiğini ve yorgun döndüğünü, ancak bunarı bahane etmek istemediğini belirtti, "Rakibi galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Gelirken beklentimiz çok daha farklıydı. Milli takım araları işi bazen zorlaştırıyor. Keşke bu ara olmasaydı da ritmimizi devam ettirebilseydik. Biz de bugün bunun sıkıntısını yaşadık. İkili mücadelelerde çok istekli değildik, çok pas hatası yaptık. İlk yarı biterken golü yemek de sıkıntıya soktu. İkinci yarı biraz daha üretkendik. Rakip 1-0’ın moraliyle oynadı. Görüntü itibarıyla atanın kazanacağı maçtı, Kayseri Erciyesspor attı ve kazandı. Bu maç geride kaldı. Gaziantep maçına hazırlanacağız. Son 5 haftada alacağımız maksimum puanla ilk devreyi kapatmak istiyoruz" dedi. DÖ(OE/AÖ)