BEŞİKTAŞ Futbol A takımından sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, sabah gerçekleşen idman öncesi yaptığı sohbette basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.
Fernandes ve Almedia'nın sözleşmeleri konusundaki tek sıkıntının futbolculara ödenecek imza parası olduğunu söyleyen Kavalcı; ''Bizim, Fernandes ve Almeida'nın alacakları ücret ile ilgili bir sıkıntımız yok. Biz teklifimizi 1 ay önce ilettik onlar da tekliflerini ilettiler bu konuda bir orta yolda anlaşacağız. Ama her iki futbolcununda talep ettiği imza parası konusunda sıkıntılar var. Hocamız ve Sportif Direktörümüz Önder Özen bu iki futbolcunun da kalmasını istiyor. İmza parası konusunda anlaştığımızda her iki futbolcu ile sözleşme imzalayacağız. Bu iş yıl başına kadar kersinlikle çözülür. Zaten Fernandes Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağını söylemişti'' dedi.
İBRAHİM TORAMAN'A 175 BİN TL, SEZER ÖZTÜRK'E 120 BİN EURO CEZA
Ahmet Kavalcı, Hajduk Split ile oynanan hazırlık maçı sonrası tesislerde yaptıkları kavgadan dolayı süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün Kulüp disiplin kuralları gereği para cezası kesildiğini ve bu rakamın ibrahim Toraman için 175 Bin TL, Sezer Öztürk için 120 Bin EURO olarak belirlendiğini söyledi. AD(UD/FG)