Torku Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "İlk dakikada yediğimiz golden sonra oyuna dönmeye çalıştık. Takımım geri döndü diye düşündüm. İlk yarı golü de bulduk. İkinci yarı daha agresif bir Kasımpaşa bekledik. İkinci yarının ilk pozisyonunda golü yedik. Bu golden sonra moralimiz bozuldu ve dağıldık. Fazla pozisyona giremedik. İyi maç olmadı, kötü bir galibiyet aldık. Üzgünüz, çalışmaya devam edeceğiz " şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşalı Erhan ve Alpaslan, çok üzgün olduklarını belirtti. Erhan: "Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzde çok önemli Beşiktaş maçı var. Mutlaka kazanmak istiyoruz" dedi.

Alpaslan ise "Soyunma odasına girebilseydiniz ne kadar üzgün olduğumuzu görebilirdiniz. Hiç kimse yenilmek istemez. Bugün ilk yarı geçen haftalardan daha iyi bir Kasımpaşa gördük. İlk yarı 25-30 dakika çok iyi bir Kasımpaşa vardı. Yenildik, sonuçta bahane aramaya gerek yok. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz " şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, "Sezon başından beri deplasmanda galip gelemeyen bir takım vardı. Biz geldikten sonra da kazanamamıştık. Bir deplasman galibiyeti alalım dedik. İkinci yarıdaki çıkışı süslemek için bu maçı kazanmak istedik. Oyuncularım çok iyi oynadılar. İkinci devrede dakikalar ilerledikçe gücümüzü ortaya koyduk. İlk devre baskı yedik fakat bu devrede yediğimiz bize yakışmadı. İkinci yarı oyunun kontrolünü alan bizdik maçı istediğimiz şekilde götürdük. Artık hedeflerimizi yüksek koymak gerekiyor. Önümüz açık görünüyor " ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında konuşan Hasan Kabze, "Sezonun ikinci yarısına iyi başlamıştık. Geçen hafta içerde Sivasspor'u yenmiştik, o galibiyetin anlamı bu hafta ortaya çıktı. Kasımpaşa maçını kazandık. Çok mutluyuz" dedi.

Tolga Ünlü ise karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bizim için gerçekten çok önemli bir maçı kazandık. İyi futbol oynuyoruz. İki haftadır galip geliyoruz. Önümüzde Elazığspor maçını da kazanırsak iyi duruma geleceğiz" şeklinde konuştu. Mustafa AKIN, İstanbul- ma(gh)