Mustafa Akın, İstanbul- Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Kasımpaşa'ya 6-2 kaybettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir gün geçirdiklerini ve ligdeki iyi konumlarına bu futbolcular sayesinde geldiklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan ve 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan Sivasspor'da teknik sorumlu ve futbolculardan Aykut Öztürk ile Pedro maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Teknik sorumlu Lopez, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bu futbolcular bizi ligde 4. sırada tutuyor. Sadece bugün kötü bir gün geçirdik. Haftaya her şey düzelir" dedi.

Sivasspor'un bu sonucu hak edecek bir takım olmadığını söyleyen Aykut Öztürk ise yaptığı açıklamada, "Sivasspor taraftarından özür diliyoruz. Çok üzgünüz. Hedeflerimiz başkaydı. Çok hata yaptık. Önceki haftalardaki performansımızı sergilemiş olsak farklı olabilirdik. Haftaya oynayacağımız maçta 3 puan alıp devamını getirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Pedro ise yaptığı açıklamada, "Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Bu kadar fark beklemiyorduk. Haftaya her şeyi düzelteceğiz." dedi. Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Sivasspor'u ağırlayan ve maçtan 6-2 gibi farklı bir skorla galip gelen Kasımpaşa'da teknik direktör Shota ve futbolcular Tunay ile Malki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Shota, galibiyet için futbolcuları ve özellikle Tunay Torun'u tebrik ettiğini söyledi.

Takım olarak hafta boyunca çalıştıkları taktikleri sahaya yansıttıklarını belirten Shota Arveladze, " Zor maçtı. Rakip ligde iyi durumda olan bir takımdı. Özellikle çalıştığımız taktikleri iyi uyguladık. 6 gol attık. Futbolcularımı ve özellikle Tunay'ı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tunay Torun ise yaptığı açıklamada, "3 puanı istiyorduk. Takım olarak sahaya hazır çıktık. Hocaya bana şans verdiği için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Malki ise çok güzel bir maç çıkardıklarını ve farklı kazandıkları için de mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için önemli bir 3 puandı. Maçta rakibe karşı güzel bir baskı yaptık. Sivasspor'a karşı böyle güzel bir futbol sergilemek bizim için çok güzel bir olay" şeklinde konuştu. MA(MA)