KARŞIYAKA'nın yeni kalecisi David Loriya, son derece iddialı ve hırslı bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti, "Ben bir futbol savaşçısıyım" dedi.
Yüzünde ve vücudunun pek çok yerinde sakatlıklardan kaynaklanan yara izleri bulunduğunu belirten Kazak file bekçisi, "Tekmeye kafamı uzatmaktan çekinmem. Antrenmanlarda bile gol yesem, deliye dönerim. Gerçek bir hırs küpüyüm" dedi. Ülkemizde 2012-13 sezonunda Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğü, Yusuf Şimşek'in de antrenör olarak görev yaptığı Çaykur Rizespor'da şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki Loriya, "Yusuf Şimşek'i çok seviyorum. Beni davet edince ücretimde ciddi bir indirim yaparak imza attım. Başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.
1 yılı opsiyonlu 2 yıllık imza attıktan sonra ülkesine giden Loriya'nın 10 Temmuz'da döneceği açıklandı.
GABRİC'E VETO
Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, menajerlerin önerdiği eski Trabzonsporlu Drago Gabric'i veto etti. Yusuf Şimşek, "Gabric iyi bir futbolcu ancak o mevkide oyuncuya ihtiyacım yok" dedi. İç transferde Ahmet Arı ve Erdi, dış transferde Loriya ve Yenal'la sözleşme imzalayan Karşıyaka, gelecek hafta Rumen Florin Cernat, Fethiyesporlu Onur Okan ve 1461 Trabzonlu Mehmet Sıddık İstemi'ye imza attırmaya çalışacak. Ordusporlu Anıl Taşdemir ve Denizlisporlu Barış Örücü'dan olumsuz yanıt alan Karşıyaka'ın listesinde Gençlerbirliği'nden Artun da var.

FOTOĞRAF