PTT 1'inci Lig’de düşme hattındaki Tavşanlı Linyitspor’la evinde berabere kalarak üst sıralara yaklaşma şansını kullanamayan Karşıyaka’da Başkan Fatih Diniz, hakemlere isyan etti.
"Bu sezon 3'üncü defa penaltımızı es geçtiler" diyen Başkan Diniz, "Hakem Onur Karabaş kötü niyetli olmasa da acemiydi. Ofoedu’nun ikinci yarıda düşürüldüğü pozisyon net penaltıydı. Rakibin golünde de serbest vuruşu baraj kurulmadan kullandırdı. Takım Karşıyaka olunca penaltılar hep es geçiliyor" dedi. Tüm sıkıntılara rağmen pozitif düşünmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Diniz, "Sonuçta biz göreve kriz yönetmek için geldik. Yapılanma sezonunda ligde bu tür sıkıntılar yaşayabileceğimizin bilincindeydik. Önemli olan mücadeleyi bırakmamak" diye konuştu.
Sezon öncesi 3 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Sait Karafırtınalar’a sahip da çıkan Fatih Diniz, "Teknik direktörümüz kulübe adapte olmaya çalışıyor. Birlikte yeniden çıkışa geçeceğiz" ifadesini kullandı.
İzmir’de bu sezon oynadığı 4 maçta yalnızca Adanaspor’u yenebilen Karşıyaka, özellikle alt sıradaki takımlar Kahramanmaraşspor ve Tavşanlı Linyitspor karşısında yaşadığı puan kayıplarına üzülüyor. Kırmızı kart gören Muhammet’in cezalı duruma düştüğü yeşil kırmızılı ekipte cezası biten Mehmet ve sakatlığı bulunan Tayfun’un bu hafta deplasmanda oynanacak Fethiyespor maçında forma giymesi bekleniyor. Sait Karafırtınalar’la tartıştığı için kadro dışı kalan Kerem konusunda net karar alınmadı.

EK(YC/AÖ)