KARŞIYAKA'da 20-27 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olmanın yolunu arayan Başkan Fatih Diniz, pek çok kesimden manevi destek almasına rağmen istediği mali katkıyı hala bulamadı.
Başkan Diniz'e divan kurulu ve kulübe yakın derneklerin yanı sıra aday olması beklenenler de göreve devam etmesi çağrısı yaptı. Özellikle sezon başında yaşanan mali sıkıntıları aşmak için sıcak para arayışına giren Diniz ne sponsorlar ne yerel yönetimler ne de yönetimden istediği cevapları alamadı.
"Destek çok ama ne yazık ki ortada para yok" diyen Başkan Diniz, "Kulübü mali yönden zor durumda bırakacak adımlar atarak gözüm kapalı aday olmam. Bir kaç gün daha bekleyip bu hafta içinda adaylığımla ilgili son kararı açıklayacağım. Karşıyaka ortada kalmaz. Ben olmasam da elbet sahip çıkan birileri bulunur" diye konuştu. Karşıyaka'da liste hazırlığı içinde olduğu iddia edilen Ali Erten'in Fatih Diniz'in kararına göre hareket edeceği, Diniz'in aday olmaması halinde göreve talip çıkacağı önü sürüldü.

EK(YC/AÖ)