KARŞIYAKA'nın Erzurum kampı sonrası Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ilk antrenmanını ziyaret eden yeşil kırmızılı taraftarlar, yaptıkları şovlarla teknik direktör Yusuf Şimşek'i büyüledi.
Sezon açılışı havasında geçen idmanda futbolseverlerin ilgisini hayranlıkla izlediğini anlatan genç teknik adam, "Ben Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de oynadım. Ancak idmanda böyle bir coşku görmedim. Tüm takım büyük moral buldu. Yakılan yüzlerce meşaleyle yapılan görsel şov bizleri çok mutlu etti" diye konuştu.
Camiadaki birlik ve beraberlik havası devam ettiği sürece Karşıyaka'nın ligin en önemli favorilerinden biri olacağını sözlerine ekleyen Yusuf Şimşek, "Bu sevgi gösterilerine layık olacağız" diye konuştu.
Öte yandan yönetim, Yeni Bornovaspor'dan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Umutcan Gülmez'le 1 yıllık sözleşme imzaladı. Altay'la pazar günü oynanacak hazırlık maçı iptal edilirken, yeşil kırmızılı ekibin yarın Çavuşköy Sahası'nda saat 18.00'de Menemen Belediyespor'la karşılaşacağı açıklandı.
KOMBİNELER AÇIKLANDI
Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, 2014-15 sezonu için açık tribün kombine bilet fiyatını 150, kapalı tribün kombinelerini ise 300 TL olarak belirlediklerini açıkladı. Yeni sezonda VIP tribünü yapacaklarını da belirten Başkan Diniz, şunları söyledi:
"VIP kombine fiyatı 1500 TL olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren taraftarımız Passolig kartlarına kombinelerini yükletebilecek. Her Karşıyakalı'nın bir Passolig kartı olması gerekir. İlk defa kulüpler böyle bir uygulamadan gelir elde edecek. Forma reklamı konusunda henüz bir firmayla anlaşmadık."

FOTOĞRAF