ERZURUM kampından Burak Karaduman'ın ayrılmasının ardından ön libero arayışına giren Karşıyaka yönetimi, Hatayspor'dan Mehmet Ayaz ve Akhisar Belediyespor'dan Mustafa Aşan'ı listeye aldı.
Yeşil kırmızılıların geçen sezonun ilk yarısında Şanlıurfaspor'da ikinci yarısında Hatayspor'da forma giyen 32 yaşındaki Mehmet Ayaz'la prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'de profesyonel olan Mehmet Ayaz, Türk Telekom, Sakaryaspor, Kartalspor, Kayserispor, K.Erciyesspor, Boluspor, T.Konyaspor'da da forma giydi.
Yönetimin bu transferde sorun çıkması halinde alternatif olarak Mustafa Aşan'la temasa geçeceği bildirildi. Geçen sezon Şanlıurfaspor'a kiralanan Mustafa, Beşiktaş, Eskişehirspor, İnegölspor ve Manisaspor'da oynadı.
MLUSTAFA SEVGİ: "3 KİŞİYE HAKKIM HELAL DEĞİL"
Karşıyaka yönetiminin, Erzurum kampında yaşanan bir tartışmanın ardından yolları ayırdığı Mustafa Sevgi, bir gün yeşil kırmızılı kulübe yeniden döneceğini söyledi. Takım arkadaşlarının ne kadar ücret aldığını öğrenmek istediği iddialarının kesinlikle doğru olmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Kimse benimle yüzleşmeye cesaret edemedi. Yalan dolanla işim olmaz, beni herkes tanır. Üç kişiye hakkımı helal etmiyorum. Şimdi gidiyorum, ancak bir gün döneceğim. Taraftarlar hakkını helal etsin" dedi.