PTT 1'inci Lig’de haftayı düşme hattının 1 puan ve 1 basamak üzerinde kapatan Karşıyaka’nını teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "İlk yarıda maksimum puanı toplamalıyız. İkinci yarı puan almak daha zor" dedi.
Ligdeki konumlarından memnun olmadıklarını söyleyen Sait Karafırtınalar, "Motivasyon düşürecek davranış ve söylemlerden uzağız. Üst üste iki galibiyet tabloyu değiştirir. Bu takımın sıçrama yapacak potansiyeli var. Tabloyu düzelteceğiz" yorumunu yaptı.
Ligde her takımın bir diğerini yenebileceğini dile getiren teknik direktör Karafırtınalar, şöyle konuştu:
"Mental güce dayalı bir ligde yer alıyoruz. Tavşanlı Linyitspor karşısında ilk yarı çok iyi oynadık. Hakemin tutarsızlığı nedeniyle kalemizde gol gördük. Rakibin golünde serbest vuruşu düdük çalmadan, baraj kurulmadan kullandırdı. O dakikadan sonra öne çıkıp pozisyon verdik. Net fırsatları değerlendiremedik. Puan kaybını sadece hakeme bağlamıyoruz. Sıkıntıyı aşıp seri yakalayacağız."
KEREM KADRODA
Disiplinsiz davranışları ve Tavşanlı Linyitspor maçından önce teknik direktör Sait Karafırtınalar ile tartıştığı için kadroya alınmayan Kerem, takımla çalışmalara yeniden başladı. Kerem’e kadro dışı kaldığıyla ilgili bir tebligat yapmadıklarını söyleyen Saitü Karafırtınalar, "Yurt dışında yetiştiği için aramızda iletişim kopukluğu oluştu. Tavşanlı Linyitspor maçında 18’de olmaması bir haftalık tercihti. Kadroda yer alacak" dedi. EK(YC/AÖ)