PTT 1'inci Ligi’nde 1 yıllık sözleşmeler yaparak her sezon kadrosunu yenilemek zorunda kalan Karşıyaka, bu kez işini sağlama aldı.
Yeşil kırmızılı yönetim, sezon başında kadroya dahil ettiği isimlerin yanı sıra, ara transferde aldığı oyuncularla da uzun süreli mukavele yapıp, takımdaki 29 oyuncudan 22’sini elde tutma şansını yakaladı. Takımın önemli isimleri Ars, Ofoedu, Bicik, Cafercan, Can Erdem, Rıdvan, Recep, Onur Alkan, Mehmet Çoğum, Gökhan Aydaş, Metin ve Berkan’ın sözleşmeleri Mayıs 2015’te bitecek.
Ahmet Arı ile mayıs ayına kadar anlaşan yönetim, mukaveleye uzatma opsiyonu koydu. Mehmet Yiğit, Uğur ve Cenk Özbey’ın 2016’ya, Yiğit, Ali Say, Ali Kemal, Onur Kıntaş, Bartu ve Emircan’ın ise 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bu arada tüm kontratlara “Kulüp ilk yıl sonunda tek taraflı fesih yapabilir” maddesi de ekleyen yönetim, böylelikle çifte garanti yakaladı. Cenk Güvenç, Hüseyin ve Servan’ın kiralık olduğu KSK’de sezon sonunda sadece Burak, Caner, Mustafa, Erdi’nin sözleşmeleri bitecek. EK(YC/AÖ)