PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Fethiyespor deplasmanında 3 puandan çok daha fazlasını kazandıklarını söyledi.
Teknik direktör Sait Karafırtınalar ve futbolcular, 3 maç sonunda yüzleri gülmeyen camiaya kendilerini affettirdiler. Karşıyaka’nın düşme hattıyla arasındaki fark 1 maç eksiğine rağmen 4 puana çıktı. Alt sıralardaki Kahramanmaraşspor ve Tavşanlı Linyitspor'la evinde oynadığı maçlardan birer puan çıkarabilen yeşil kırmızılı ekip farklı galibiyetle rahatladı.
Takımın hücum gücünü sırtlaması beklenen golcü Ars, iki penaltı golüyle üzerindeki şansızlığı attı. Fethiyespor randevusunun takıma yeniden özgüven aşıladığını belirten Sait Karafırtınalar, "Bu galibiyet herşeye bedel. Üzerimizde büyük baskı vardı. Düşme hattında, mutlak kazanmak zorunda olan rakibi yendik. Taraftarımızın yüzünü güldürdüğümüz için mutluyuz. Play off hattıyla aramızda 3 puan fark kaldı. Denizlispor’u da yenersek hedefe yürürüz" dedi.
PENALTI ÖZLEMİ BİTTİ
Karşıyaka, Fethiyespor deplasmanında 16 maç aradan sonra penaltı kazandı. Son olarak geçen sezon 24 Mart’ta 1-0 kaybedilen Samsunspor randevusunda yeşil kırmızılı ekip lehine penaltı çalındı. Penaltıyı Banahene gole çevirememişti.

EK(YC/AÖ)