KARŞIYAKA ile Menemen Belediyespor arasında cumartesi günü oynanan hazırlık müsabakası, olay çıktığı için maçın ilk yarısı tamamlanamadan yarıda kaldı.
ORTALIK KARIŞTI
Sezon öncesi iyi ilişkiler kuran, birbirlerine saha ve oyuncu desteği veren iki ekip, Çavuşköy Sahası'nda karşılaştı. Menemen Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden müsabakanın ilk yarısının sonlarına doğru Karşıyakalı Rıdvan ile Menemenli Muhammet, birbirlerine sert girme nedeniyle tartışmaya başladı. İki futbolcunun tartışmasına diğer oyuncular da katılınca ortalık karıştı.
TAKIMINI SAHADAN ÇEKTİ
Yaşanan arbede sonrası Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, takımını sahadan çekerken gerginlik tribünlere de sıçradı. Müsabakayı izleyen iki takımın taraftarları birbirlerine ve sahaya yabancı madde yağdırdı.
BAŞINA ŞİŞE İSABET ETTİ
Bu arada başına şişe isabet eden Karşıyaka antrenörü Alaattin Gülerce kanlar içinde yere yığıldı. Yöneticiler tarafından Madical Park Hastanesi'ne götürülen Gülerce'nin kulağına ve başına 6 dikiş atıldı. Bu arada sahada güvenlik önlemi alınmadığı, ambulans bulunmadığı bildirildi.
CENK GÜVENÇ MÜJDESİ
Çaykur Rizespor, Karşıyaka'nın aylardır yolunu gözlediği Cenk Güvenç'ten kendisine kulüp bulmasını isteyince yeşil kırmızılı yönetim, geçen sezon kiralık olarak kadrosunda yer alan gurbetçi stoperi İzmir'e davet etti. Karşıyaka'nın Ege'den bazı kulüplerin de talip olduğu genç oyuncuyu bu sezon da kiralamak istediği bildirildi.
Alternatif kaleci için Gençlerbirliği'nden Ferhat, Mersin İdmanyurdu'ndan Behram, Akhisar Belediyespor'dan Evren'le görüşen İzmir temsilcisi Denizlispor'dan ayrılması gündemde olan İsmail Şahmalı'nı da listeye ekledi. Gençlerbirliği'ndeki durumu haftaiçi netleşecek Ferhat'ın maliyetinin yüksek olduğu, Behram'ın ise ücretinde indirim yapmaya sıcak baktığı belirtildi.

FOTOĞRAF