YENİ sezon öncesi tüm kaleci kadrosunu yenileme kararı alan Karşıyaka yönetimi, Loriya ve Aykut'u kamp dönemi bile başlamadan renklerine bağladı, teknik direktör Yusuf Şimşek'in istediği 3'üncü kaleciyi henüz bulamadı.
Tavşanlı Linyitsporlu Metin'den sakatlığı nedeniyle vazgeçen yeşil kırmızılıların parasal konularda anlaşma sağladığı Mersin İdmanyurdu'ndan Behram Elazığspor'a gitti, Gençlerbirliği'nden Ferhat ise maliyet engeline takıldı.
İsmi gündeme gelen son isim olan Çaykur Rizesporlu Necati'yle ilgili girişim de sonuç vermedi. 2007-11 yılları arasında Karşıyaka'da forma giyen Necati, "Buradaki durumum netleşmedi. Ayrıca 1 sezondur maç oynamadım. Karşıyaka'ya gelip Loriya'nın yedeği olmak istemiyorum" diyerek teklifi kabul etmedi.
Bu arada prensip anlaşmasına varılan Çaykur Rizespor'un stoperi Cenk Güvenç'in kulübüyle sözleşmesini yeniledikten sonra kiralık olarak Karşıyaka'ya geleceği bildirildi.
YENAL ŞOKU
Karşıyaka'nın Denizlispor'dan transfer ettiği Yenal, U-21 takımıyla dün akşam Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde oynadığı antrenman maçında belinden sakatlandı. Daha önce de belinde problem bulunan Yenal, ilk yarıdaki bir pozisyonda acı içinde yerde kaldı. Sahaya U-21 oyuncularının yardımıyla terkedebilen Yenal'ın durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.
ÖN LİBERO STİYOR
Teknik direktör Yusuf Şimşek, yönetimden ön liberoya bir takviye daha yapılmasını talep etti. Bu mevkiye Mustafa Aşan, Deniz ve Onur Okan'ı transfer eden Servan ve Erdi'yle de sözleşme yenileyen Karşıyaka'da geçen sezon çapraz bağ ameliyatı olan Erdi'nin sahalara dönüşünun 6 hafta daha uzadığı, takviyenin de bu yüzden gündeme geldiği belirtildi. Geçen sezon Antalyaspor'dan kiralanan Hüseyin'le yeniden temasa geçen yönetim, Azeri Shukurov'un da lisans işlemlerini tamamladı.

FOTOĞRAF