Bülent DİKTEPE/KARABÜK, ()- KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, iddalı bir takım kurduklarını belirterek, "Yeni sezonda hedefimiz ilk 7 arasına girebilmek" dedi.
Başkan Yolbulan, yeni sezona iddialı hazırlandıklarını, hedeflerinin yüksek olduğunu söyledi. Yolbulan, iyi bir takım kurduklarına inandıklarını ifade ederken "Planladığımız 2 transferi gerçekleştirebilirsek lige tam ve hazır olarak gireceğiz. Bir önceki sezondan daha aşağıda bir yerde ligi bitirmeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz ilk 7 takım arasına girebilmek" diye konuştu.
FURKAN ÖZÇAL VE ENERAMO TRANSFERİ
Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, geçen sezon kiralık oynayan Furkan Özçal ve Eneramo'yu takımlarında görmek istediklerini kaydederek şöyle dedi:
"Furkan Özçal, Galatasaray'da kalırsa yapabileceğimiz bir şey yok. Ama kamp döneminin sonlarına doğru Galatasaray'ın kararıyla Furkan sarı-kırmızılı ekipten ayrılırsa geleceği yer büyük bir ihtimalle Kardemir Karabükspor olacaktır. Ama kampta çok üstün bir performans gösterip Galatasaray'da tutunursa yapabileceğimiz bir şey yok. Furkan'ı bekleyeceğiz. Eneramo önce Beşiktaş'la olan sorunlarını çözecek. Beşiktaş’tan ücretsiz bir şekilde bize gelebiliyorsa biz Eneramo ile anlaşırız."
'İSHAK DOĞAN'I VEREBİLİRİZ'
Mustafa Yolbulan, istedikleri transfer ücreti verilirse İshak Doğan'ı da satabileceklerini belirterek, "Değerini bulan her futbolcu satılabilir. İshak'ın transferinde takas yolunu düşünmüyoruz. Ben takımımı kurdum. Bana takasla ilgili hiçbir oyuncu gelemez. Her futbolcunun bir değeri var. O değeri veren olursa İshak'ı verebiliriz" dedi.

FOTOĞRAFLI