KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kayseri Erciyesspor karşısında aldıkları mağlubiyete rağmen Avrupa kupası hedeflerinde bir sapma olmadığını söyledi.
Tolunay Kafkas, hafta sonunda sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıkları takımına yaptırdığı antrenmandan önce açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu, yetenekli ve özel oyuncuları olduğunu belirten Tolunay Kafkas, "Geçen hafta yenildik, bu nazar boncuğu olacak. Geçen hafta aldığımız mağlubiyeti bu hafta unutturmak istiyoruz. Ben ve oyuncularım buna inanıyoruz" dedi. Taraftarlarını da maça davet eden Tolunay Kafkas, "Tribünlerde yerlerini alarak bizi desteklemelerini istiyoruz. Hava her zaman güneşli olmuyor. Zaman zaman yağmurlu, bulutlu olacak. Önemli olan bunları aşabilmek. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.
FUTBOLCULAR İNANÇLI
Takım kaptanı İlhan Parlak ise kendi sahalarında çok daha iyi performans sergilediklerini belirtti, "Avrupa kupalarına gidebilmek için kritik bir maç oynayacağız. Sahamızda bütün maçları kazanmak zorundayız. Onun içinde Gaziantepspor maçı çok önemli. Bu maçta istediğimiz oyun anlayışını, mücadeleyi ortaya koyarsak galip geleceğimizi ve Avrupa kupalarına gidebilmek için iyi bir adım atacağımızı düşünüyorum" dedi.
Eneramo ise Kayseri Erciyesspor mağlubiyetini Gaziantepspor maçı ile telafi etmek istediklerini söyledi, "Benim işim gol atmak. Bu maçta da gol atıp takla atmak istiyorum. Karabük'ü çok seviyorum. Tolunay Kafkas muhteşem bir teknik direktör. Bu yüzden buraya gelirken tereddüt yaşamadım. Avrupa kupaları için avantajlı bir durumdayız. Önemli olan bunu korumak. Böyle gidersek Avrupa kupalarına gideceğiz" diye konuştu.
Uğur Uçar, Kayseri Erciyesspor mağlubiyetinin ders olduğunu, Gaziantepspor galibiyeti ile yeni bir seriye başlayıp üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini vurgularken Yiğit İncedemir, sahayla 3 puan için sahaya çıkacaklarını kaydetti.

BD(EE/AÖ) FOTOĞRAF