Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()- KARDEMİR Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi play off ilk turunda sahasında 1-0 yendiği Mevlüt Erdinçli St. Etienne'le yarın akşam oynayacağı rövanş maçı için Fransa'ya gitti.
"MORALİMİZ ÜST SEVİYEDE"
Kendi tesislerinde dün akşam son antrenmanını yapan Kardemir Karabükspor, bu sabah karayoluyla Ankara'ya gitti. Kardemir Karabükspor, daha sonra Ankara'dan uçakla Fransa'ya hareket etti. Basın sözcüsü Ziya Ünsal, kafilenin hareketinden önce takımda ekip ruhu, moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu söyledi. Ziya Ünsal, bunun sevindirici olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Başarılı sonuç alamamız için hiçbir sebep yok. Transferi tamamladık. Kadromuza fazlasıyla inanıyor ve güveniyoruz. Rosenborg ve St Etienne maçlarında görüldüğü gibi taş gibi bir takım olduk. Bu takımın oluşmasında bir çok faktör var. Ekip anlayışı, teknik heyetimizin kabiliyeti, yönetim kurulumuzun yaklaşımı üst üste konuldu ve şu andaki pozisyona geldik. Tek amacımız St Etienne maçında turu atlamak ve gruplara katılmak." diye konuştu.
Karabükspor'un St Etienne kadar güçlü bir takım olduğunu ifade eden Ziya Ünsal, "St Etienne neyse Kardemir Karabükspor o. Onlardan da bir adım öndeyiz, bir adım üstteyiz" dedi.
Gurbetçilerden deplasmanda takımlarını desteklemelerini beklediklerini belirten Ziya Ünsal, "Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelerek bizleri bu zorlu maçta destekleyecekleri umudunu taşıyoruz. Umarım bu galibiyet sevincini hep birlikte yaşarız" diye konuştu.
MUHTEMEL KADRO
Kardemir Karabükspor'un muhtemel kadrosu şöyle:
Waterman- Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Ahmet İlhan, Yiğit, Samba Sow, Traore, Erkan, Kumbela
Cezalı: Yok
Sakat: Yok
Stat: Geoffroy Guichard
Maç saati: 21.30 
Yayın: TRT Spor

FOTOĞRAF