KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas kaçan gollerin takımı demoralize ettiğini belirterek, "Söyleyecek pek fazla bir şey yok. Son dört haftanın tekrarı gibi oldu. Gol pozisyonuna giren, attığından çok daha fazlasını kaçıran bir Karabükspor vardı. Bu bizi demoralize ediyor. Bu kadar iyi oynayıp da kazanamamak hem takım üzerinde, hem genel atmosferde biraz baskı yaratıyor. Söylecek fazla bir şeyim yok" dedi.
Samba Sow iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Sadece bir gol atabildik. Fakat bu futbol, futbolda genellikle böyle şeyler oluyor. Bu maçtan bir puan aldığımız için üzgünüz" diye konuştu.
Erkan Kaş ise iyi futbol oynadıklarını, ancak şanssız olduklarını söyleyerek, "Hak ettiğimiz şeyleri alamıyoruz. İnşallah Beşiktaş maçında bu şanssızlığımızı kırarız" dedi.
Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba ise şöyle konuştu:
"Oyunu ikiye ayırmak lazım penaltı öncesi, penaltı sonrası diye. Maçın ilk yarısı dengeli geçti. İkinci yarıda oyunu forse etmeye başlamıştık, iyi oynamaya başlamıştık, fakat penaltı sonrası işler değişti. Oyuna hamle yaptık. İleride gol ararken rakibimizin bulduğu gol pozisyonlarında kalecimiz Hakan başarılıydı. Oyun saat ikiden sonra oynandığı için güneşten maçı izleyemedik. Oyuncuların da temposu biraz düştü. Gündüz maçları oynansın istiyoruz ama kulübeleri güneşe doğru yapma fikrinden vazgeçelim. Bu ülkede bazı şeyleri değiştirelim"
Serkan Balcı bir puan aldıkları için mutlu olduklarını açıklayarak, "Bizim açımızdan iyi bir mücadele oldu. Pozisyon açısından rakibimiz bizden daha iyiydi. Maç gidip geldi. Bir puan almak bizim açımızdan iyiydi. Bir puan almak avantajlıydı, mutluyuz" dedi.
Penaltıya neden olan Balcı pozisyonla ilgili olarak, "Pozisyonda top karnıma çarptı ve hakeme topun izini gösterdim. Orta hakem vermediğini söyledi. Arka hakemin verdiğini söyledi. Arkam dönüktü, pozisyonu nasıl gördü. Penaltı olduğunu düşünmüyorum. Saçma sapan bir penaltı oldu diye düşünüyorum" diye konuştu.
Zeki ise, "Karabükspor'u mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Zor bir deplasmandan puan aldık, sevinçliyiz. Yenememiyorsan yenilmiyeceksin. Önümüzdeki hafta seriyi devam ettirerek puan yada puanlar almak istiyoruz" dedi.

BD(MÇ/AÖ)