KARDEMİR Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Kasımpaşa karşısında iyi bir sonuç alıp ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyledi.
Takımının 5 Ocak'ta başladığı Antalya Belek'teki devre arası kampını yarın sonlandırarak akşam saatlerinde deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı için İstanbul'a hareket edeceğini belirten Başkan Mustafa Yolbulan, 17 gün süren devre arası kampını değerlendirdi. 4 hazırlık maçı oynadıkları kampın çok yararlı geçtiğini ifade eden Başkan Yolbulan, "Verimli bir kamp oldu. Yeni transferlerimizin takıma adapte olmaları sağlandı. İyi geçen devre arası kampımızdaki olumlu hava inşallah Kasımpaşa maçında sahaya yansır ve iyi bir sonuç alarak devreye iyi başlarız" dedi.
Başkan Yolbulan, Avrupa kupalarına gitmeyi başardıkları takdirde bunun Karabük için muazzam bir sonuç olacağını ifade eerken de şöyle konuştu:
"İlk yarı itibariyle yakalamış olduğumuz puan, diğer takımların almış olduğu puanlara baktığınız zaman bu olmayacak bir şey değil. Öncelikli hedefimiz şu andaki bulunduğumuz 8'incilikten düşmemek. Ligi 8'inci bitirebilirsek bu bizim için olumlu ve yeterli bir sonuç olacaktır. Ama daha yukarlara çıkmak için de elimizden geleni yapacağız."
İhtiyaç duydukları 4 bölgeye 4 transfer yaparak transferi kapattıklarını belirten Yolbulan, taraftardan da maçlarda tribünleri doldurarak takımlarına sahip çıkmalarını istedi.