KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Avrupa kupalarında gruplara kalmayı hedeflediklerini söyledi.
DAVRAZ'A GİTTİLER
Kendi tesislerinde başladığı sezonun ilk çalışmalarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamla, daha sonra kamp için Isparta Davraz'a hareket etti. Kafilenin hareketinden önce açıklamalarda bulunan Tolunay Kafkas, Avrupa kupalarına katılmayı hak eden kulüplerin Sivasspor ve Eskişehirspor olduğunu belirtti, "Bunun içinh üzüntülüyüz. Gönül isterdi ki Sivasspor, Eskişehirspor gitsin. Maalesef 3 Temmuz süreci yaşanıyor. Herhalde bundan sonra da yaşanmaya devam edecek" diye konuştu. Tolunay Kafkas, Avrupa'da Türkiye'yi ve Karabük'ü en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtirken de şunları söyledi:
"TRANSFER YAPACAĞIZ"
"Transferini düşündüğümüz birkaç oyuncu var. Onları ön eleme maçlarına yetiştirebilirsek, oyuncularımız da formda olurlarsa rakip kim çıkarsa çıksın Kardemir Karabükspor'un gruplara kalacağını düşünüyorum. Seri başı olmadığımız için kolay olmayacak. Bu da çok önemli değil. Önemli olan iyi hazırlanmak ve inanmak. Karabükspor tarihinde bir ilk yaşayacak. Ümit ediyorum, disiplinli ve iyi bir hazırlanmayla amaçlarımızı gerçekleştiririz."
"SES GETİREN TAKIM OLACAĞIZ"
3 Temmuz sürecinin Türk futboluna çok şey kaybettirdiğini vurgulayan Tolunay Kafkas, teknik direktör olarak Kardemir Karabükspor'u marka haline getirmeyi amaçladığını belirtti, "Herkesin görmek isteyeceği, tesisleşmesiyle ligde ses getiren bir takım olacağız. Bu yıl da bizim için zor bir yıl. Bunlar bir yapılanma yılı. Bu yılları atlatabilirsek Kardemir Karabükspor'un önü çok açık." 
"FURKAN ÖZÇAL'LA İLGİLENİYORUZ"
Asbaşkan Murat Yolbulan ise Medical Park Antalyaspor'un defans oyuncusu Emre Güngör ile 2 yıllık mukavele imzaladıklarını, forvet ve kanat oyuncusu almak çin Avrupa ülkelerinde temaslarının sürdüğünü açıkladı. Orta saha için Furkan Özçal'la ilgilendiklerini belirten Asbaşkan Yolbulan, şöyle devam etti:
"Furkan geçen sezon bizde çok iyi bir performans gösterdi. Kendisi de tekrar Kardemir Karabükspor'da oynamak istiyor. Biz de onu aramızda görmekten mutluluk duyarız. Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün görüşüyle Furkan'ın bizimle olup olmayacağını 1 haftaya netleştirmiş oluruz. Fenerbahçe A-2 takım oyuncusu Semih Ergül'ü de transfer etmek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI