KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyleyerek, "Oyuncuların üzerinde iyi oynayıp kazanamama baskısı vardı. Daha fazlasını atıp kazanmamız lazımdı. Bu kazanmamız yeni bir yükselişin başlangıcı olur. Takım iyi oynuyor. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Önümüze daha iyi bakacağız" dedi.
Mabiala hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını açıklayarak, "Son üç haftadır iyi mücadele ediyorduk, istediğimiz golleri bulamıyorduk. İdmanlarda iyi çalışmıştık, bunun meyvesini aldık. Gol attığım için mutluyum" diye konuştu.
Akpala da hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen galip gelemiyorduk bu hafta emeğimizin karşılığını aldık" dedi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise şöyle konuştu: "İki takım için zor bir maçtı. İki takım da galip gelemiyordu. Maça çıkarken çok eksiklik vardı. Bunların yine sıkıntısını yaşadık. Oyunu değiştirecek oyuncularımızın olmaması bizim için dezavantaj oldu. Yediğimiz gol yememiz gereken goldü. Bir hafta bunu çalıştık. Mevcut takımımız içinde şansı yakalayan arkadaşlarımız fırsatları değerlendiremedi. 5-6 oyuncunun olmaması bu maça etki yaptı. Maçı son saniyeye kadar kazanmak için elimizden geleni yaptık."
Cumali çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek, "Bu kelime klişe gelebilirdi, ama çok iyi hazırlandık. Kötü bir gol yedik. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olup, ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
Orhan ise, "Eksiklerimiz vardı tabii ki ama ön taraftaki oyuncularımız eksikti ve bunun sıkıntısını pozisyon bulmakta yaşadık" dedi.

BD (MÇ/RT)