Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()- KARDEMİR Karabükspor'da futbolcular ve teknik heyet, Isparta Davraz kampı öncesi sağlık kontrolünden geçti.
"BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK"
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Isparta Davraz'da kampa girecek olan Kardemir Karabükspor'da futbolcular ve teknik heyetin sağlık kontrolleri özel bir hastanede yapıldı. Gazetecilere açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Ziya Ünsal, 17 gün sürecek Davraz kampının sonunda Avrupa kupalarındaki ilk maçlarını oynayacaklarını söyledi. Teknik heyetin ve futbolcuların morallerinin üst seviyede olduğunu belirten Ünsal, "İlk antrenmanlar olmasına rağmen futbolcular arasındaki uyumu gördük. Beklentimiz çok yüksek. Umuyorum futbolseverlere iyi bir Karabükspor izlettireceğiz" dedi.
Medical Park Antalyaspor'un defans oyuncusu Emre Güngör ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklayan Ünsal, onun dışında görüştükleri oyuncuların durumunun hafta içinde netleşeceğini söyledi.
YENİ GOLCÜ KUMBELA: "LİGİN BAŞLAMASINI İSTİYORUM"
Domi Kumbela, Karabükspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Kendisini çok iyi hissettiğini, bir an önce ligin başlamasını istediğini ifade eden yeni golcü Kumbela, şunları söyledi:
"Almanya'da oynarken Süper Lig'i takip ediyordum. Buranın çok büyük bir lig olmaya başladığını düşünüyorum. Çok büyük oyuncular bu lige katılıyor. Türkiye'yi tercih etme sebeplerimden biri buydu. Takımımızın amaçlarını gerçekleştirmesinde tüm arkadaşlarım gibi ben de elimden geleni yaparak önemli bir rol oynamak istiyorum."
Yeni transferlerden orta saha oyuncusu Abdou Razack Traore de Kardemir Karabükspor'da olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, "3 kulvarda çok maç oynayacağız. Teknik ekibimizin ve kadromuzun bunun altından kalkabileceğini düşünüyorum. Başarabiliriz. 3 kulvarda yeterli savaşı göstermek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Büyük takımların transfer listelerinde yer alan İshak Doğan ise, "Kardemir Karabükspor ve benim için hayırlısı neyse o olsun. Transferim konusunda kulübüm karar verecek. Her şeyi zaman gösterecek. Şu anda sadece işime bakıyorum ve takımıma en iyi katkıyı sağlayarak burada devam edeceğim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI