KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA Avrupa Ligi play off turunda çektikleri kuradan memnun olduklarını, Saint Etienne karşısında iddialı olduklarını söyledi.
Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Karabükspor'un Başkanı Mustafa Yolbulan, Fransa'nın Saint Etienne takımıyla eşleşmelerini değerlendirdi. Norveç takımı Rosenborg'u eleyerek Karabük halkına büyük bir mutluluk yaşatmanın gururunu yaşadıkarını belirten Yolbulan, "Karabükspor tarihinin kilometre taşlarından birini yaşadık. Çok iyi mücadele ettik. Turu hak ederek geçtik. Fakat bununla yetinmeyeceğiz" dedi. UEFA Avrupa Ligi play off turundaki rakipleri Saint-Etienne'in gelenekleri olan bir kulüp olduğunu ifade eden Başkan Yolbulan, şöyle devam etti:
"Ama Rosenborg da eski bir Avrupa kulübüydü. Onunla baş etmeyi bildik. Saint-Etienne ile de en az başa baş oynayacağımızı ve tur şansımızın eşit olduğunu düşünüyorum. Saint-Etienne 178 bin nüfuslu bir kent. Silah ve bisiklet sanayii ile meşhur. Hem şehrin büyüklüğü hem de içinde bulunduğu sektörler yönünden şehrimiz ile bir takım benzer özellikler sergiliyor. Sahamızda oynayacağımız ilk maçta onları en güzel şekilde ağırlayacağız. Ondan sonra da hep beraber Saint-Etienne umutlu ve iddialı bir şekilde gideceğiz."
Transfer çalışmalyarına da değinen Başkan Yolbulan, Trabzonspor'dan Soner ve Aykut'un birkaç gün içinde resmi imzayı atacağını, eski golcüleri Akpala ile de bir çok konuda anlaştıklarını, pazar akşamı Karabük'e geleceğini söyledi. Başkan Yolbulan, 11 Ağustos'ta kulüp tesislerinde toplanacak olan takımının daha sonra Topuk Yaylası'na gideceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI