KARDEMİR Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe'yi daha önceki maçlarımızda yendik. Yine aynı başarılı sonucu almaya gayret edeceğiz" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası maçında sahalarında Sanica Boru Elazığspor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Ahmet Gölbek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Ama bu üzüntü Fenerbahçe maçında alacağımız güzel sonucu etkilemeyecek. Fenerbahçe şu anda en iyi futbol oynayan takımların başında geliyor. Bunu da puan sıralamasında görüyoruz. Ama bizim takımımız da iyi futbol oynuyor. Kısıtlı kadromuza rağmen teknik kadromuz, çok iyi işler çıkaran bir takım ortaya çıkardı. Fenerbahçe maçına iddialı çıkacağız. Fenerbahçe'nin elindeki imkanlar bizimle kıyas edilemeyecek ölçüde güçlü. Futbolcularımız yeteneklerini en üst seviyede zorlayarak bu maçtan çok iyi bir sonuçla ayrılmaya gayret edecek. Sahadan başarılı bir sonuçla çıkan takım olacağız."
LUA LUA'NIN SORUNLARI VAR
Ahmet Gölbek, takımın golcü ismi Lua Lua ile ilgili gelişmeler olduğunu vurguylaren şunları söyledi:
"Oyuncumuzun bazı bireysel sorunları var. O sorunlar çerçevesinde kupa maçında 18 kişilik kadroda yer almadı. Kendisinin ufakta bir sakatlığı da var. Ama gerçek sakatlık, anladığım kadarıyla adalelerinde değil. Fenerbahçe maçında kadroda olacağını tahmin etmiyorum. Kararı verecek olan teknik kadrodur. Şu anda net bir durum yok."
Ahmet Gölbek, "Lua Lua başka takımlarla mı görüşüyor?" sorusuna, "Sanıyorum öyle bir niyeti var. Ama sonuçta bizim mukaveleli futbolcumuz. Bizim iznimiz olmadan herhangi bir yere gitme şansı ve lüksü yok. Eğer gitmek istiyorsa, teknik kadromuz da gitmesine izin verirse, dilediği takıma gidebilir" cevabını verdi.