Bülent DİKTEPE/KARABÜK,() – KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, "Transferi kapattık. Anhcak takımızda görmek istediğimiz Furkan Özçal'ı Galatasaray verirse alınrız" dedi.
Başkan Mustafa Yolbulan, kadrolarının yeterli olduğu görüşünde olduklarını söyledi. Milli oyuncuları İshak Doğan'ı Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin Euro, Aykut Akgün ile Soner Aydoğdu karşılığında verdiklerini hatırlatan Başkan Yolbulan, şöyle devam etti:
"Aykut ile anlaştık, ancak Soner ile anlaşamadık. Biz Trabzonspor Kulübü ile konuşurken alternatifli konuşmuştuk. Böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak, Soner olmaz ise bu rakam 2 milyon 350 bin Euro ve Aykut'tu. Soner ile garanti para konusunda anlaşmazlıklar oldu. Ayrıca Soner’in Karabükspor’a gelmeye çok hevesli olmadığını hissettik. O nedenle Soner transferi olmadı, yapacak bir şey yok."
KAMP BAŞLADI
Kardemir Karabükspor’un 2’nci etap kampı, Fenerbahçe'nin Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde dün akşam saatlerinde başladı. Yeni transfer Akpala’nın da dahil olduğu kampta, bugün ilk antrenman gerçekleştiridi. Futbolcular, bugün kondisyon çalışması yaptı.

FOTOĞRAF