Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()– KARDEMİR Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, takımına güvendiğini belirtti, "Rosenborg karşısında gol atarak bize tur atlamaya yetecek olan skoru elde edeceğiz" dedi.
UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turu 2'nci maçında Rosenborg’la deplasmanda karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını bugün de kendi tesislerinde sürdürdü. Yarın öğlen saatlerinde İstanbul’dan özel bir uçakla Norveç’e gidecek olan kırmızı mavili takımın başkanı Mustafa Yolbulan, iyi bir takım kurduklarını ve Norveç’e tur atlamak için gideceklerini söyledi. Takımlarına güvendiklerini belirten Yolbulan, "Rosenborg’a gol atarak bize tur atlamaya yetecek olan skoru elde edeceğiz. Bunun inancı içersindeyiz. Bu sene herkese iyi bir Karabükspor izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.
YENİ SEZON FORMALARI BELİRLENDİ
Başkan Yolbulan, Adidas’ın hazırladığı formaları yeni sezonda futbolcuların bu maçta giyeceğini açıkladı, "Formalarımızın her birinin ayrı güzellikte olduğunu düşünüyorum. İnşallah yeni dizayn edilmiş formalar takımımıza uğurlu gelir. Özellikle çubuklu formamız bizim klasiğimiz. Karabükspor’u en güzel temsil eden forma olduğunu düşünüyorum. Umarım taraftarlarımız da beğenir" dedi.

FOTOĞRAFLI