AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, onursal başkanı olduğu Alanyaspor Kulübü için, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu önderliğinde destek kampanyası başlatılmasını istedi.
Kaymakam Özdemir ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'in Ankara'da ziyaret ettiği Bakan Çavuşoğlu, Alanyaspor'a şampiyonluk yolunda sahip çıkılması gerektiğini söyledi. 1'inci Lig'i hedefleyen kulübe maddi ve manevi olarak sahip çıkılması çağrısında bulunan Çavuşoğlu, "Kulübe bir destek kampanyası başlatalım. Alanyaspor konusunda özellikle bu dönemde daha fazla destek vermemiz gerekiyor" dedi.
HAZİRAN'A KADAR DESTEK
Artık somut adımlar atılması zamanı geldiğini kaydeden Çavuşoğlu, "İki yıl önce takım kümede kalma mücadelesi verirken yaptığımız seferberliğin iki katını ortaya koymamız gerekiyor. Bu konuda Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu başta olmak üzere tüm kurum müdürlerimiz, işadamlarımız ve turizmcilerimiz Alanyaspor'a sahip çıkmalı. Destek kampanyası başlatarak takımı hedefe ulaştırmalıyız. Kulübün Haziran ayına kadar desteğe ihtiyacı var" diye konuştu.
SON RAKİP GİRESUNSPOR
Alanyaspor devre arasındaki üçüncü ve son hazırlık maçını bugün Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Giresunspor ile yapacak. Kervansaray Kundu Otel'in futbol sahasında oynanacak karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.
CANER VE MEHMET AYRILDI
Geçen sezon devre arasında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Caner Öztel, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bayrampaşa ile sözleşme imzaladı. Daha önce Çatalcaspor'da forma giyen ve sezon başında yapılan seçmelerin ardından turuncu yeşilli kulüple profesyonel sözleşme imzalayan 20 yaşındaki Mehmet Resul Memiş ise 3'üncü Lig 2'nci Grup takımlarından 1930 Bafraspor'a kiralandı. (FOTOĞRAFLI)