KAHRAMANMARAŞSPOR Teknik Direktörü Orhan Şerit, bireysel hatalarla yedikleri gollerin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan ise şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçtiklerini söyledi. 
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, iyi bir mücadeleyle puan arzuladıkları maçtan yenilgiyle ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını belirterek, "Mümkün olduğunca bütün gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bu maçta da başarılı bir futbol ortaya koyduk. Özellikle düşündüklerimizi sahaya yansıttık. Ancak özellikle yediğimiz gollerde maalesef bireysel hatalar çok ön plana çıktı. Tabi bu da ortaya çıkan sonucu. Oyuncularımız daha iyi bir mücadele ortaya koyup galibiyet almayı çok arzu ediyorduk. Ama ortaya koyduğumuz mücadele, bulduğumuz pozisyonlar bizim adımıza sevindirici. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, iyi bir mücadele ortaya koydular. Rakibimiz bizden kalite olarak üstün oldu. 90 dakika boyuncu rakibimizin üstünlüğünü kabul etmedik. Dolayısıyla yetenekli oyuncuları, gol pozisyonlarıyla muvaffak oldular ve 3-1’lik skor ortaya çıktı" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan ise şampiyonluk yolunda aldıkları 3 puanla önemli bir virajı geçtiklerini ifade ederek, şunları söyledi:
"Öncelikle zor bir maçtı. Yani Kahramanmaraşspor takımı, matematiksel olarak ligden düşmemek için son hamlelerini yapmak zorundaydı. Bay haftasından sonra 15 gün bizim maçı yaşadı. Bizim için de şampiyonluk yolunda önemli bir virajdı. Biz önümüzdeki hafta bay haftasına giriyoruz. Maç bizim için talihsiz bir golle başladı. Hiç beklemediğimiz bir anda enteresan bir gol yedik. Onun şokunu atlattıktan sonra da önemli gol ayaklarımızla öne geçtik. Saha zemininin de çok güzel olması buna etki etti. Güzel goller attık, öne geçtik. Tabi Kahramanmaraşspor bize 90 dakika boyunca rahat bir maç oynattırmadı. Son dakikalarda ümitleri kırıldıktan sonra maç daha rahat geçti. Güzel bir 3 puan aldık. Burada çok güzel ağırlandık. Hem Kahramanmaraş halkına, hem de bütün personele teşekkür ediyorum. Çok güzel bir maç oynandı. Bundan sonra da Kahramanmaraşspor takımı için hayırlısı ve başarılar diliyorum."

MY(HK/AÖ) FOTOĞRAF