Kadınlar Eurocup'ta temsilcilerimiz Adana Botaş, Homend Antakya Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi BGD, dördüncü hafta maçlarını oynadılar.

A Grubu'nda yer alan iki temsilcimizin karşı karşıya geldiği mücadelede Adana Botaş, Homend Antakya Belediyesi'ni 68-50'lik skorla mağlup etti. Bu galibiyetle Adana Botaş 3.galibiyetini alırken, Homend Antakya Belediyesi de 4.maçındaki 3.yenilgisini aldı. Adana Botaş'ta Pelin Bilgiç ve Anna Vajda 13'er sayı kaydederken, Homend Antakya Belediyesi'nde ise Aneika Henry 14 sayı- 11 ribaund ile double double yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ise B Grubu'ndaki 3.galibiyetini Dunav 8806 Ruse 'u 91-62'lik skorla mağlup ederek elde etti. Temsilcimizde Ashley Paris, 16 sayı- 12 ribaund ve Courtney Paris de 11 sayı- 11 ribaund ile double double yaptı.

C Grubu'ndaki Tarsus Belediyesi, DeLisha Milton-Jones'un 20 sayı- 13 ribaund ve Renee Montgomery'nin de 17 sayı- 3 ribaund- 6 asistle oynadığı karşılaşmada ACS Sepsi'yi 83-69 ile yendi. Ekibimiz Tarsus Belediyesi, bu skorla 3.galibiyetini elde etti.

Bu kupada namağlup unvanını elinde bulunduran tek ekibimiz olan İstanbul Üniversitesi BGD, Spartak Noginsk'i 90-71 ile geçti. 4.maçını da kazanan İstanbul Üniversitesi BGD de Tuğba Palazoğlu 16 sayı- 2 ribaund- 5 asistlik performansıyla ön plana çıktı. (SSA)