KARŞIYAKA, transferde ilk imzayı Ankaraspor’dan Can Erdem’e attırma aşamasına geldi. Kurmaylar, 27 yaşındaki santrforla prensipte anlaştı. Beşiktaş, Altay, Denizlispor, Mersin İdman Yurdu’nda da oynayan, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in Turgutluspor’dan öğrencisi olan Can’ın Kuşadası kampına katılması bekleniyor. Kaf-Kaf’ın listesindeki Konyalı Şenol Akın, Şanlıurfaspor, Balıkesirli Mustafa Kayabaşı, Boluspor’la anlaştı.
Devre arasında kadrodan sadece Kerem’i eleyen, ameliyat olan Gökhan Aydaş ve lig karmasına çağrılan Berkan hariç tam kadro Kuşadası’nda kampa giren yeşil-kırmızılılarda Yusuf Şimşek, transferde acele edilmesini istemedi. Takımı tanımaya çalışan Şimşek, Başkan Fatih Diniz’e, "Az şans bulan Servan, Hüseyin, Umut gibi isimlere güveniyorum. Pazar günü ligde Şanlıurfaspor maçını oynayalım. Transferde az ama yararlı, nokta takviye yapalım" dedi.
MUSTAFAYA ÖZEL İLGİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, kaptan Mustafa’yla özel olarak ilgilenirken, tecrübeli futbolcuyla sık sık performansı ve takımla ilgili görüşüyor. Yeşil-kırmızılı ekibe boyun fıtığı teşhisi konan Caner’den müjdeli haber geldi. Fizik tedavi gören, ameliyat olmayacağı açıklanan Caner, bu hafta oynayabiyecek. Sakatlığı süren Muhammet ve Tayfun’un durumu henüz netleşmedi.

EA(YC/AÖ)