"POGBA'YI TRANSFER ETMEK İSTEYEN 70 MİLYON STERLİNLİK BİR BONSERVİS BEDELİNİ GÖZDEN ÇIKARMASI GEREKİR"

İtalya Serie A'nın lideri Juventus, 20 yaşındaki Fransız yıldızı Paul Pogba'yla ilgili transfer dedikodularına son noktayı koydu.

İtalya basınına konuşan Juventus Kulübü CEO'su Giuseppe Marotta, adı Manchester United, Fransız ekibi Paris Saint-Germain ve Real Madrid'le anılan Fransız orta saha Pogba'nın uzun yıllar daha Juventus forması giyeceğini belirtti. Marotta, teknik direktör Antonio Conte yönetiminde Juventus'un kilit

oyuncularından biri haline gelen Pogba'nın İtalyan ekibinde uzun yıllar mücadele edeceğini ve eğer ismi geçen kulüplerden birisi Pogba'yı transfer etmek isterse, 70 milyon sterlinlik bir bonservis bedelini gözden çıkarması gerektiğini söyledi.

Juventus'un CEO'su, "Paul çok değerli bir futbolcu, onu takımımızda görmekten gurur duyuyoruz. Pogba kendisini bu kulübe adadı ve uzun yıllar bizimle beraber olacak" dedi.

Juventus, 20 yaşındaki Fransız yıldız orta saha oyuncusunu 2012 yazında Manchester United'dan bedelsiz transfer etmişti. Juventus'taki sözleşmesi 2016 yılına kadar olan Pogba, Juventus'ta çıktığı 72 maçta 13 gol atma başarısını gösterdi.

Sercan SAPANATAN, İstanbul-

SS(UD)