London Evening Standard gazetesi, sezon sonunda Chelsea ile kontratı sona erecek olan John Terry'nin 3 yıllık sözleşme istemesi, ancak kendisine bir yıllık kontrat teklif edilmesi üzerine takımdan ayrılmayı düşündüğü bildirildi.



"Terry'nin geleceğiyle ilgili Chelsea olumlu ama kulüp 30 yaş üstü yaşlı futbolcularla bir yıldan fazla kontrat yapmama politikasından geri adım atmıyor" başlığını atan London Evening Standard gazetesi, kulüp yöneticilerinin Chelsea kaptanının önümüzdeki sezon takımda kalacağından emin görünmesine rağmen, John Terry'nin sezon sonunda Chelsea'den ayrılmayı düşündüğünü açıkladı.



Chelsea defansının kilit adamının Chelsea'den sonra gidebileceği takımlar arasındaki eski takım arkadaşı Didier Drogba ve Wesley Sneijder'in oynadığı Galatasaray ile irtibat halinde olduğuna dikkat çekildi. Haberde, Galatasaray'ın vergisiz haftalığı 100 bin sterline John Terry'i almaya hazır olduğu kaydedildi.



İngiliz gazetesi, kontratı 3 yıl uzatılmadığı için takımdan ayrılacak olan John Terry'nin, kontratlarını uzatmak isteyen Frank Lampard ve Ashley Cole ile aynı durumda olduğunu belirtti. Jose Mourinho geldikten sonra en iyi formuna kavuşan ve her maçta ilk 11'de oynayan John Terry, teknik adamın gözdesi konumunda.



John Terry, 2009 yılında Chelsea ile haftalığı 165,000 sterline beş yıllık bir kontrat imzalamıştı. FARUK ZABCI - LONDRA / FZ(GH)