EGELİ futbolseverleri, Soma'da mayıs ayında meydana gelen maden kazasında yaşamlarını yitiren işçilerin ailelerine yardım amacıyla çarşamba günü İzmir'de oynanacak Galatasaray-Atletico Madrid maçının heyecanı sardı.
İspanyol devinde forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan'ın çabasıyla gerçekleşen müsabaka öncesi satışa çıkan biletlerin 25 bininin satıldığı açıklandı. Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak dev randevuya kadar tüm biletlerin tükenmesinin beklendiği belirtildi.
Karşılaşmanın biletleri biletix.com, biletix çağrı merkezi, biletix perakende satış noktaları, Atatürk Stadı, Alsancak GSStore ve Forum Bornova AVM GSStore'da satılırken, karaborsaya önlem olarak bir kişiye en fazla 4 bilet veriliyor. Bilet fiyatlarının kapalı tribün 90, açık 60 ve kale arkalarının 45 TL olduğu mücadelede kombine kartları geçerli olmayacak. Galatasaray ve son La Liga şampiyonu Atletico Madrid'in as kadrolarıyla sahaya çıkacağı maç için iki takım da yarın İzmir'e gelecek.
TELLES İMZA DAĞITACAK
Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, Atletico Madrid karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşacak. Sambacı, 6 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 14.00'de İzmir Alsancak GSSTORE'da futbolseverlerle söyleşide bulunacak, forma imzalayacak.
ATLETİCA ALAÇATI'YA GİDECEK
Geçen sezon La Liga'da şampiyon olan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de final oynayan Atletico Madrid, Galatasaray karşılaşmasından bir gün önce Alaçatı'ya gidecek. İspanya İhracat ve Yatırımların Teşviki Enstitüsü tarafından desteklenen LFP World Challenge etkinliğinde La Liga'nın 85'inci yılı kutlanacak. Saat 20.00'de Alavya Otel'deki organizasyonda teknik direktör Diego Simeone, oyuncular Arda Turan, Juanfran ve Coque hayranlarının sorularını cevaplayacak.
ARDA CİMBOM'A KARŞI
Soma yararına çarşamba akşamı İzmir'de oynanacak Galatasaray-Atletico Madrid maçı milli futbolcumuz Arda Turan için ayrı bir anlam taşıyor. Yıldız oyuncu, altyapısından yetiştiği Galatasaray'a karşı kariyerinde ilk kez rakip olacak. Bir dönem Manisaspor'da kiralık olarak forma giyen Arda, sarı kırmızılılara karşı oynanamıştı.
GÖZTEPE'DEN İPTAL KARARI
Fuar Şehirleri Kupası'nda 1967'de Atletico Madrid'i Alsancak Stadı'nda 3-0 yenerek eleyen Göztepe, İzmir'e gelecek İspanyol ekibini ziyaret etme kararından vazgeçti. Daha önce Madrid temsilcisiyle bir araya gelmeyi düşünen sarı kırmızılıların yoğun program nedeniyle böyle bir karar aldığı açıklandı.