İsveç Futbol Milli Takımı, Gençlerbirliği'nin Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki ilk antrenmanına çıktı.

A Milli Futbol Takımı ile 5 Mart Çarşamba günü özel maçta karşılaşacak olan İsveç Milli Takımı'nın oyuncuları, Gençlerbirliği'nin Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmana çıkarak hazırlıklarına başladı. Yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic bu akşam yapılan idmana katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve Türkiye'de Gençlerbirliği forması giyen İsveç Milli Takım oyuncusu Jimmy Durmaz, burada olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. İsveç'te doğup büyüdüğüm için herhangi bir karışık duygu içerisinde değilim. Ben İsveç takımı oyuncusuyum, doyasıyla İsveç takımı kazanması için elimden geleni yapacağım. Ibrahimovic ile arkadaşça bir konuşmamız oldu. Daha maçla ilgili bir görüşme şansımız olmadı."

Türkiye'de Kasımpaşa Kulübü'nde forma giyen İsveç Milli Takımı kalecisi Andreas Isaksson ise, maç için favori belirlemenin zor olduğunu vurgulayarak, "Bu bizim için yeni bir başlangıç noktası olacaktır. Dünya Kupası'na gidemiyoruz, dolayısıyla yeni bir döneme giriyoruz. Takım olarak yeni bir hazırlık içerisindeyiz. Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları için takımımızı hazırlamaya çalışıyoruz. Maç için favori belirlemek zor olacak. İki tarafta da çok güçlü milli takım yapısına sahip iki takım var. Çok çekişmeli bir maç olacaktır. İzleyiciler için keyifli olacağını düşünüyorum. Takım olarak güçlü bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ümit ediyorum ki Avrupa Şampiyonası'na katılacağımızı düşünüyorum. Bu sahip kaliteli oyuncularımız var" dedi.

İsveç Milli Takımı son antrenmanı yarın 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirerek maç saatini bekleyecek.

ERCAN ATA - ANKARA /

ea(gh)