TALİHSİZ FUTBOLCUNUN BU KEZ SAĞ ARKA ADALESİNDE İKİNCİ DERECE YIRTIK OLUŞTU İstanbul- Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.



Dayanıklılık, kuvvet ve taktik idmanı yapan siyah-beyazlı ekip, çalışmanın ilk bölümünü salonda gerçekleştirdi. 45 dakika süren salon çalışmasında siyah-beyazlılar, kuvvet ve denge antrenmanı yaptı. İdmanın ikinci bölümünü sahada gerçekleştiren takım, pas ve 5'e 2 çalışması yaptı. Yapılan taktik çalışmasıyla idman sona erdi.



Tedavisine devam edilen Atiba Hutchinson, grip olan Veli Kavlak ile izinli olan Günay Güvenç ve Pedro Franco antrenmanda yer almadı.



İsmail Köybaşı, Elazığspor maçında girdiği ikili mücadele sırasında sağ arka adalesine aldığı darbe sonucu oyuna devam edememişti. Çekilen MR ve yapılan kontroller sonucunda İsmail Köybaşı'nın sağ arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi, oyuncunun tedavisine hemen başlandı.



Michael Eneramo, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup tedavileri sonrası salonda ve sahada özel bir çalışma yaptılar. Manuel Fernandes takımla birlikte çalıştı.

Siyah-Beyazlılar Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

UD(UD)