İNEGÖLSPOR'da 3 yıl teknik menejer ve yarım sezonda teknik direktör olarak görev yapan İsmail Güldüren İnegölspor’a veda etti.
İsmail Güldüren düzenlenen basın toplantısında İnegölspor’dan asla kopmayacağını ve her zaman yardıma hazır olduğunu söyledi.
Tesislerde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, İsmail Güldüren’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Kongrenin ardından İsmail Güldüren ile yapmış olduğumuz görüşmede kendisi bize dinlenmek istediğini söyledi. Bizde İsmail Güldüren’in kararına saygı duyduk İsmail Güldüren’in bu kulüpten hiçbir maddi beklentisi olmadı. Aldığı paralarıda İnegölspor için kullandı" dedi.
Güldüren ise her zaman İnegölspor’un yanında olacağını belirterek, "Benim İnegölspor’da olmamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Çok rahat ortamda çalıştım. Ben ayrılmış olabilirim ama İnegölspor’dan asla kopmam. Ben içeriden ve dışarıdan İnegölspor’a destek vereceğim. Bundan sonra İnegölspor iyi yerlerde olacaktır" şeklinde konuştu.
TEKLİF YAĞDI
Güldüren, "Gençlerbirliği’nden yardımcı antrenörlük teklifi aldım ama benim şu anda diploma ile ilgili sıkıntım var. Teknik menejerlik için Balıkesirspor ile görüşmem oldu. Diyarbakır DİSKİ’den teknik direktörlük teklifi aldım. Ancak şu anda biraz tatil yapmak istiyorum. Ailemle uzun bir süre tatil yapmayı düşünüyorum. Benim üst liglerde yer almamı sağlayan Gençlerbirliği’nden teknik menejerlik teklifi gelirse orada başlayabilirim" diyerek konuşmasını noktaladı.

AD(CE/AÖ) FOTOĞRAF