Süleyman Seba'nın başkanlığı döneminde Beşiktaş'a büyük hizmetlerde bulunmuş efsane teknik direktör Gordon Milne, çok özel bir insanı kaybettiklerini söyledi.

Süleyman Seba'nın cenaze töreni için İstanbul'da bulunan İngiliz Teknik Direktör Gordon Milne, Beşiktaş'ın Onursal Başkanını şu sözlerle anlattı:

"Çok özel bir insanı kaybettik. Kendine has özellikleri olan harika bir insandı. Onunla çalışmak büyük bir ayrıcalıktı. Beşiktaş ve Türk futbolu için ulaşılması güç standartlar belirledi. Takım kazanınca sevinirdi ama kaybettiğimizde asla umudunu yitirmezdi."

"Şampiyonluklar kazandığımızda elbette mutlu olmuştu ama hiçbir zaman ayakları yerden kesilmemişti. Her futbol adamının kendisine nasıl saygı duyduğunu çok iyi biliyoruz. Futboldan çok iyi anlıyordu. Futboldan geldiği için başkanlık döneminde benimle ve futbolcularla çok iyi anlaşmıştı."

"Süleyman Seba, bugün aramızda değil ama bu stadın bitmiş halini görecek olsa eminim büyük bir gurur duyacaktı. Süleyman Seba'nın bu statta büyük emeği vardı."

İSTANBUL -