Faruk ZABCI, Londra-(fotoğraflı)

Dünkü Daily Star ve bugünkü The Sun on Sunday'in manşet haberlerinden İngiliz milli futbolcuların üçlü seks yapma fantazisi ortaya çıktı.

The Sun on Sunday "İngitere'nin Yıldızı Luke Üçlü Seks Yapmak İçin Bana Yalvardı" manşetli haberinde İngiltere Milli Takımının harika oyuncusu Luke Shaw'un Playboy güzeli ikiz kardeşlere sabah saat 3'de seks mesajları gönderip üçlü seks yapmak için yalvardığını bildirdi.

Playboy güzeli model Carla Howe, Luke Shaw'un kendisine Playboy malikanesi gelmeyi teklişf ettiğini söyledi.

Cuma günü sabaha karşı Luke Shaw ile Carla Howe arasında şu mesajlaşmanın olduğuna dikkat çekildi:

Carla: Yazık İngiltere kaybetti

Luke: Biliyorum :)

Luke: Bu arada yatakta olduğunu söyleyince mesajlaşma futboldan çıktı. Carla'nın bu arda model kızkardeşi Melissa'nın da görüldüğü bir selfie yolladı.

Luke: Bu senin kızkardeşin mi?

Carla: Arka planda. Lol

Luke; Ne zaman üçlü yapacağız?

Carla: Lol. Kızkardeşimi paylaşmıyorum

Luke: O zaman ikimiz yaparız"

İngiltere Milli Takımı'nın kaldığı otel odasından iç çamaşırlı fotoğraflarını Playboy güzellerine gönderen Luke Shaw'un Playboy'un LA'deki malikanesine kafayı taktığı kaydedildi. Carla Howe ve ikiz kardeşi Melissa ile Playboy'un yıldızı hızla yükselen modelleri olduğuna dikkat çekildi.

Daily Star gazetesi dünkü birinci sayfa manşet haberinde ise BBG oyuncusu güzellik salonu sahibi olan Helen Wood, eski arkadaşı Jenny Thompson ile birlikte İngiltere'nin golcü futbolcusu Wayne Rooney (28) ile nasıl üçlü seks yaptıklarını anlattı.

Günlerdir Wayne Rooney'nin üçlü aşk yapmasını manşet yapıp, futbolcunun eşi Coleen Rooney'i küplere bindiren tabloid gazelerden Daily Star, Helen Wood ve Jenny Thompson'un (24) birlikte yatakta çekilmiş çok seksi fotoğraflarını yayınladı.

Dün gece BBG programında Helen Wood İngiltere'nin yıldız futbolcusu ile seks yapmaktan kendini suçlu hissettiğini saklamadı. Wayne Rooney ile ilgili haberleri, Helen Wood'a şöhret ve servet kazandırdı.

BBG evinde "Çok pişmanım" diye konuşan Helen Wood, BBG dizisine rating kazandırdı. Haberin basına sızmasında eski arkadaşı Jenny Thompson'u suçlayan Helen Wood, "Aptal fahişe. Ondan nefret ediyorum" diye konuştu. Üçlü seks ilişikisinin 2010 yılında Güney Afrika Dünya Kupası'ndan hemen önce , Coleen Rooney ile çocukları Kai'ye hamileyken olduğu öğrenildi. Seks ilişkisinden sonra iki kadının Wayne Rooney evli olduğu için aralarında susmaya karar verdikleri anlaşıldı.