Faruk ZABCI / LONDRA,

İstanbul'da Arsenal'in bu akşam işinin zor olduğunu vurgulayan Daily Star Gazetesi, Arsene Wenger'in "Türklerin Çok Kolay Olduğunu Düşünmeyin" uyarısını manşet yaptı.

ARSENE WENGER'İN OYUNCULARINA DİREKTİFİ:" İYİ OYNAYIN YOKSA ELENEBİLİRİZ"

Bugünkü İngiliz gazeteleri, Arsenal için tehlike çanlarının çaldığına dikkat çekerken,Teknik Direktör Arsene Wenger'in "Türkler çok kolay lokma değil kendinizi şekillendirin yoksa dışarıda kalırız" diyerek futbolcularını uyardığını yazdı.

Daily Star'daki iki sayfalık "Türkleri çok kolay sanmayın" manşetli haberde, Arsene Wenger'in Arsenal'li futbolcular futbollarını geliştirmezlerse Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk engelde takılabilecekleri uyarısı vurgulandı.

Daily Mirror, Türk sınavının zor bir sınav olduğu söyleyen Arsene Wenger'in, Beşiktaş maçıyla Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar oynadığı en zorlu sınava girdiklerini söylediğini belirtti.

Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'ne kalarak kazanacakları paradan çok zaferin onu motive attiğini dile getiriken, "Finansal açıdan büyük maç ama para benim için önemli değil. En üst düzeyde oynamak ve Avrupa'da en iyilerle savaşmak istiyoruz." dedi.

The Sun gazetesi "Başarısızlığa Cesaret Edemeyiz" manşetli haberinde Arsene Wenger'in Güzel Sanatlar'a benzettiği Şampiyonlar Ligi'ne kalarak sadece Avrupa'da zafer hayal ettiğini yazdı.