İNEGÖLSPOR’un yeni sezona Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu Uğur Kavuk, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta favori olduklarını belirtti, "Favorilerin işi her zaman zordur" dedi.
'YA ÖZEL AÇIKLAMA
Yaşamı, kariyeri ve İnegölspor’daki durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Uğur Kavuk, 'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada futbola Zonguldak Kilimlispor’da başladığını belirtirken şunları söyledi:
"Kilimli Belediyespor'la 3'üncü Lig'e çıktık. 3 sene oynadım ve Zonguldakspor’a transfer oldum. Daha sonra İstanbul Büyükşehirspor, Antalyaspor, Sivasspor ve geçtiğimiz sezon Gaziantepspor’da oynadım. Bu sene buraya geldim. 18 senelik futbol yaşantım var. Babam Zonguldak’ta maden emeklisi. Allah nasip ederse Ocak ayında bir çocuğum dünyaya gelecek."
"İYİ NİYET PARANIN ÖNÜNE GEÇTİ"
Gaziantepspor’dan ayrıldıktan sonra 3-4 Bank Asya 1'inci Ligi takımının kendisi ile ilgilendiğini vurgulayan Uğur Kavuk, şöyle devam etti:
"İyi niyetli yaklaşımlar, paranın önüne geçiyor. Parayı tercih etmedim, iyi niyetli insanlarla çalışmak için hedefleri olan bir yere geldim. İngölspor, senelerdir bir kategori atlayıp Bank Asya 1'inci Ligi’ne çıkmak istiyor. Yapı güzel. Bazı eksiklikler var, giderilmesi gereken eksiklikler. Bunları da hep beraber mücadele ederek üstesinden gelmeye çalışacağız. Antalyaspor’da Zonguldakspor’da şampiyonluklar yaşadım. Burada da yaşayacağıma inanıyorum. Bu hafta oynayacağımız Pazarspor, buraya 1 hafta öncesinden geldi. Favori olduğumuz için her takım karşımıza bizi yenmek için çıkacaktır. Şampiyonluğu herkes istiyor ama bunu yakalamak için çok çalışmamız lazım, bir bütün olmamız lazım, hep beraber hareket etmemiz lazım. İyi günde de kötü günde de herkesin bize destek olması lazım. Beraber mücadele etmemiz lazım. Eğer bunları İnegöl olarak hep beraber bir bütün halinde yapabilirsek başarıyı yakalayabileceğimize inanıyoruz."
"FAVORİLERİN İŞİ HER ZAMAN ZORDUR"
Uğur Kavuk, takımının kamp dönemini anlatırken de şöyle konuştu:
"Arkadaşlık olarak takım olarak havamız çok iyi. Şimdi yeni bir teknik heyet, yeni bir anlayış yeni bir takım… Yeni bir sistem oturtulmaya çalışılıyor. Kolay değil. Bunun oturması biraz zaman alıyor. Hocamız da bununla ilgili gerekli şeyleri söylüyor. Birbirimize alışma dönemi. Yeni bir sistem, teknik heyetin istedikleri… Kampta iyi çalıştık, elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Biz büyükler olarak gençlere destek olduk, onlara hatalarını gösterdik, yapılması gerekenleri söyledik. Favori olduğumuz için gerçekten zor. Ben bunu daha önceki senelerde yaşadığım için biliyorum. Favori takımların işi her zaman zordur. Çünkü herkes bize karşı çift motivasyon ile sahaya çıkacak. İşimiz zor olacak ama dediğim gibi biz daha çok çalışarak daha çok konsantre olarak daha çok emek vererek başarılı olmak istiyoruz. İnşallah da başarırız."
"EKSİĞİMİZ YOK"
Takımda eksikliği hissedilen bir mevki olmadığını da vurgulayan Uğur Kavuk, son olarak şunları söyledi:
"Teknik heyette zaten bunun açıklamasını yaptı, devre arasına kadar transfer yapılmayacağını söyledi. Bununla ilgili eksik bir şey olursa hocamız zaten görüyor, yönetime iletir. Ama şu anda ben kendi açımdan görmüyorum, iyi gidiyoruz. İnşallah iyi hazırlanıp ilk maçta galip geliriz."

FOTOĞRAF