2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücade eden İnegölspor Bursaspor’dan 1 yıllığına kadrosuna dahil ettiği 20 yaşındaki Milli forvet Okan Deniz, iddialı konuştu ve ''Şampiyonluğu play off'a bırakmayız'' dedi.
Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’da kiralık olarak forma giyen Okan Deniz, "1994 Korkut doğumluyum. Futbola Bursaspor altyapısında başladım. 5 yıl altyapıda 3 yıl da A takımda olmak üzere toplamda 8 yılım orada geçti. Ondan sonra kiralık olarak 6 aylığına Balıkesirspor’a gittim ve son olarak İnegölspor’a geldim" dedi.
PİŞMAN DEĞİLİK
İnegölspor’a transfer olduğunda hissettiklerinin sorulması üzerine konuşan Okan Deniz, "İnegölspor transferi benim aklımda hiç yoktu. Babam bana 'Çok iyi insanlar, senin burada futbol oynamanı istiyorum' dedi. Ben de tamam diyerek buraya geldim. Hiç pişman değilim. Burası çok güzel bir yer. Hocalar olsun yöneticiler olsun futbolcu arkadaşlar olsun müthiş bir birlik beraberlik var" şeklinde konuştu.
PLAY OFF’A BIRAKMAYIZ
Kamp dönemindeki havanın sorulması üzerine Okan Deniz, "Bizde ilk hedef her zaman şampiyonluk. Play Off'muş ya da bu maçı alabilir miyiz, kalabilir miyiz demiyoruz. Her maçı kazanmaya çıkıyoruz. Çok kaliteli grubuz ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. İlk maçtan da bunu gösterdik. İnşallah Play off’lara kalmadan bu işi bitireceğiz" diye konuştu.
BATALLA’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM
Hangi futbolcuyu örnek aldığının sorulması üzerine Deniz, "Örnek aldığım yok ama futbolunu beğendiğim çok futbolcu var. Kendi mevkiim olarak söylemiyorum ama Selçuk İnan'ı, Caner Erkin'i, Emre Belözoğlu'nu, Pablo Battala’yı ve Alex’i çok beğeniyorum. Antrenmanlar Pablo’dan çok şey öğreniyorduk. Çok kaliteli futbolcuydu. Her zaman bir şeyler öğretiyordu. Karakteri ve kişiliği de müthişti. Ondan öğreneceğimiz çok şey vardı, onu örnek alabilirim" ifadelerini kullandı.
ENES ÜNAL’A ÖVGÜ
Kendisi gibi Bursaspor altyapısından yetişen ve birlikte top oynadıkları Enes Ünal’ın yükselen performansını değerlendiren Okan Deniz, "Enes küçük yaşta popüler oldu. Kardeşimin yeteneği var, çok iyi oyuncu. Son vuruşları çok iyi. İnşallah oynamaya devam eder. Temennim o yönde. İyi olacağını düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAF