SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarının son maçında sahasında Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalan İnegöspor'un Başkanı İlhan Korkmaz, son dakikada penaltı atışından yararlanamamalarının üzüntünü yaşadıklarını söyledi.
BAŞKAN KORKMAZ: ÇOK CÖMERTTİK
İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "Sahada arzuladığımız takımı göremedik. Yakaladığınız o pozisyonları atamazsanız, yediğinizi de zor çıkartırsınız. 3 puanı getirecek pozisyonlarımız vardı. Penaltıyı değerlendiremedik. Devreyi 26 puanla kapattık. Bizim hiç istemediğimiz, hesap yapmadığımız bir yer. İkinci yarı için birkaç takviye yapıp güçlü bir kadroyla mücadeleye hazırlanacağız. 30'uncu kuruluş yıldönümümüzde 1'inci  Lig hedefine kenetlendik, aynı şekilde devam edeceğiz. Yapılacak çokta fazla bir şey yok" dedi.
MEHMET BULUT: SONUCA GİDEMEDİK
İnegölspor teknik direktörü Mehmet Bulut ise iyi futbol oynadıklarını, iyi mücadele ettiklerini, ama netice alamadıklarını anlatırken şunları söyledi:
"Kazanmak için gerekli pozisyonları ürettik ama değerlendiremeyince 2 puan kaybettik. Bu takım çok iyi maçlar çıkardı ama son haftalarda kupadan kaynaklanan bir düşüş yaşıyor. Yoğun maç trafiğinin yanı sıra son bir aydır açıkçası düzgün antrenman yapamadık. Sakatlıklar, kart cezaları meydana geldi. Bu bahanelerin arkasına sığınmayız. Ancak bu takım yüzde 100 play off oynayacak, buna senet bile verebiliriz. Kimsenin bu konuda endişesi olmasın."
DEVRE ARASI TAKVİYE
Devre arasında gerekli takviyeler yapıldığı takdirde, ikinci devrede bu takım puan ortalamasını daha yukarı çekerek play of oynayacaktır. Sezona başlarken hedefimiz lider olarak direkt PTT 1'inci Ligine çıkmaktı. Ama bundan oldukça uzaklaştık. Matematiksel olarak şansınız olsa da zor gibi gözüküyor. Play off şansımız her zaman var."