SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından İnegölsporspor, hafta sonunda oynayacağı Tokatspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo beyazlılar, yoğun kar yağışı nedeniyle tesislerdeki sahaların olumsuz etkilenmesi üzerine Kurtuluşspor’un tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Mehmet Bulut, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Tokatspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Bulut, "Olumsuz hava şartları bizim çalışmalarımızı da aksatıyor. Sahamızın elverişsiz olması nedeniyle 2 gündür sentetik sahada çalışıyoruz. Ligde ilk yarının bitmesine artık iki maçımız kaldı ve üzülerek söylüyorum ki arzu ettiğimiz puanları bu noktada alabilmiş değiliz. İlk yarıyı en kötü 34 puanda bitirmeyi düşünüyorduk ama hesabımızda 6-7 puanlık bir sapma oldu. Kalan iki maçımızı kazanmak zorundayız. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Geriye dönüp baktığımızda deplasman performansımız hiçte iç açıcı değil. Deplasmanda sadece Gaziosmanpaşaspor karşısında galip gelebildik ve aldığımız beraberlikler var. Bu hafta hava şartları da bizi zorlayacak. Zeminde aynı şekilde bizi zorlayacaktır. Ancak bunu biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. İnşallah haftasonu Tokatspor karşısından 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.
Bordo beyazlılarda Tokatspor maçında sarı kart cezalısı olan Çağdaş forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Ercan’ın durumu ise yarın netlik kazanacağı açıklandı.
ÖNCE TOKAT SONRA BURSA
Ziraat Türkiye Kupası’nda gelinen noktayı değerlendiren Mehmet Bulut, "Öncelik olarak lige konsantre oluyoruz. Her zaman önceliğimiz ligdir. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçını konuşmak için şu anda çok erken. Bursaspor maçına daha bir haftalık zaman var. Şu anda tüm konsantrasyonumuzu Tokatspor maçına veriyoruz. Cumartesi gününden sonra Bursaspor maçını düşüneceğiz" şeklinde konuştu.