İNEGÖLSPOR'un transfer ettiği Tavşanlı Linyitspor'un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Besler, "Kulübün PTT 1'inci Ligi'nde olması gerekiyor" dedi.
İnegölspor Basın Sözcüsü Celal Ter, imza töreninde Mehmet Besler'in uzun zamandır görüşmelerde bulundukları bir oyuncu olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Mehmet Besler, forvet ve forvet arkasında oynayacak oyuncu transfer ihtiyacını giderecek. Mehmet Besler'in İnegölspor’u ileriye taşıyacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Transfer çalışmalarını teknik direktörümüz Şaban Yıldırım ile yapacağımız görüşmeler sonucunda şekillendireceğiz. Kendisiyle son bir görüşme yapacağız. Şu an gözüken durum Mehmet Besler son transferimiz."
"İNEGÖLSPOR VİZYON SAHİBİ BİR KULÜP"
Yeni transfer Mehmet Besler ise sözleşmesini imzaladıktan sonra şöyle konuştu:
"İnegölspor her şeyden önce geçmişi ve bir vizyonu olan bir kulüp. Her zaman Türk futboluna kazandırdığı futbolcularla ön plana çıkmış bir kulüp. Bu vizyon sahibi olan kulübün yerinin PTT 1'inci Ligi olması gerekiyor. 2'nci Lig biraz gözden uzak olan bir lig. Gerek yöneticiler olsun gerek teknik ekip olsun buradaki ortam tam bir aile ortamı. Umarım bu aileye bizimde bir katkımız olur üzerimize giydiğimiz formanın hakkını verir kazandığımız parayı helal ederiz."

FOTOĞRAF