Mehmet Özdilek'in istediği 2014-2015 sezonu transfer planlaması 50 milyon TL'yi bulduğu iddiası, Başkan İlhan Cavcav tarafından reddedildiği belirtildi.

Gençlerbirliği kulüp başkanı İlhan Cavcav ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek, 2014-2015 sezonu için bugün yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadılar.

Taraflar yabancı konusunda anlaşamadılar.

Özdilek, takımda bulunan 12 yabacı futbolcudan sadece 5 tanesinin kalmasını ve 3 yabancı 4 de yerli futbolcu alınmasını istediği öğrenildi.

Başkan İlhan Cavcav ise hocanın istedikleri karşısında yaptığı mali hesap üzerine, taraflar gelecek yılın planlaması konusunda anlaşamadılar ve görüşme sona erdi. Pazartesi tekrar bir araya gelecek olan Cavcav ve Özdilek son tekliflerini birbirlerine sunacağı ve ortak bir görüş olmadığı takdirde Mehmet Özdilek'in ayrılacağı iddia edildi. Başkan Cavcav'a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Mehmet Özdilek'in gitsin dediği ve bazılarının sözleşmesi devam ettiği yabancıların maliyeti, 6 Miyon 500 bin euro civarında. Alınmasını istediği 3 yabancı ve 4 yerli oyuncunun maliyeti ise yaklaşık, 10 Milyon Euro'yu buluyor. Toplam 50 Milyon TL'yi bulan Özdilek'in gelecek yıl planlaması, Başkan Cavcav tarafından reddedildiği öğrenildi. Bu nedenle taraflar anlaşamadı ve pazartesi günü tekrar bir araya gelecekleri ifade edildi.

Çıkmaza giren görüşmenin ardından Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamada, teknik direktör Özdilek ile konuştuklarını "Pazartesi günü tekrar görüşeceğiz. Mehmet Özdilek, son kararını bize bildirecek" dedi.

ERCAN ATA, Ankara-

EA(UD)