2. Başkan Hamdi Yasaman’ın oynanan futbol nedeniyle yaptığı eleştiriler, puan kayıplarında daha da artınca,Hamza Hamzaoğlu ayrılık kararı aldı. Ancak Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak, Hamzaoğlu’nu ikna ederek kalmasını sağladı.



Şampiyonluk yarışının yanında, başkanlık yarışının da yaşandığı Galatasaray’da, kongrenin lig yarışının önüne geçmesinden endişe duyulurken, ilginç bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Camiadaki birçok kişinin takdirini toplayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun istifadan son anda vazgeçirildiği belirtildi.



Galatasaray’ın seri galibiyetler aldığı bir dönemde 2. Başkan Hamdi Yasaman’ın oynanan futbola yönelik eleştirileri, ardından da puan kaybı olunca tenkitlerin dozajını artırması Florya’da soğuk rüzgârlar estirdi.



Kopma noktası



Bu süreçte Hamza Hamzaoğlu’nun istifa noktasına kadar geldiği ortaya çıktı. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ikilisinin, istifa noktasına gelen Hamzaoğlu’nu zor ikna ettiği belirlendi. Futbolcuların da bu durumdan olumsuz etkilenerek ikiliye dert yandığı ifade edildi.



Yönetim içinde sorumlu kişiler dışındaki isimlerin futbolla ilgili eleştirilerinin Dürüst ve Albayrak’ı da kopma noktasına getirdiği belirtildi. Ancak takımın şampiyonluk iddiası ve dördüncü yıldızın önemi nedeniyle ikili devam edip diğer taraftan da Hamza Hamzaoğlu ile futbolcuları motive etmeye çalıştı.



Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın devam etmeme kararının Hamza Hamzaoğlu üzerinde nasıl etki yaratacağı ise merak ediliyor.



14 maça çıktı



Galatasaray’ın başında ligde 14 maça çıkan Hamza Hamzaoğlu, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.



Galatasaray’ı şampiyonluğa götüren üç isim; Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Hamza Hamzaoğlu, tüm söylenenlere kulak tıkadı, işlerini yapmaya koyuldu.