Haldun AKYÜZ/AKHİSAR (Manisa), ()- AKHİSAR Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda yeşil siyahlı kulüpten ayrılacağını açıkladı.
A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamzaoğlu, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında tercihini ay yıldızlı ekipten yana kullandığını belirterek, "Tuttuğum değil, tutulduğum takım olan Akhisar Belediyespor'dan ayrılma kararımı üzülerek açıklıyorum. 3 yılda çok önemli başarılar ve adımlar atıldı. Başta Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Eryüksel olmak üzere tüm yöneticilerle dostluk içinde çalıştık, ağabey kardeş gibi olduk. Çok zor bir süreçte bu kararı aldım. Çünkü bir çocuk büyütür gibi Akhisar Belediyespor'u elbirliği ile bu günlere getirdik. Bundan sonra çok büyük saygı duyduğum ve beni Milli Takım'a davet eden Fatih Terim hocamla çalışacağım. Tüm oyuncularımla konuştum. Akhisarlılardan, vefakar taraftarlarımızdan, yönetim kurulumuzdan ve basın mensuplarından hakkınızı helal etmesini istiyorum. Benden yana helal olsun" diye konuştu.
Hamzaoğlu, ligin son 3 maçında takımın başında olacağını söylerken, Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, "Sadece bir teknik direktörü değil, bir arkadaşı, bir kardeşi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bunun yanında Türk Milli Takımı'nda görev olacak olması, üzüntümüz biraz olsun azalıyor. Bundan sonra da yine birlikte olacağız. Hamza hocamızın engin görüşlerine başvuracağız. Biz de hakkımızı helal ediyoruz" dedi.

HA(YC/AÖ)