TRABZONSPOR teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolculardan fedakarlık istedi, "Bu önemli süreci en az hasarla atlatıp Trabzonspor'un sezon sonunda Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlamalıyız" dedi.
Trabzonspor'da son dönemde sahada oynanan futboldan çok Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve kulübün ekonomik durumunun konuşulması teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı rahatsız etti. Tüm futbolculardan bu önemli ve kritik süreçte gereken fedakarlığı göstermelerini isteyen Mandıralı, "Bu şehrin en önemli moral kaynağı futbol. Zaman zaman tabi ki sıkıntılar olacaktır. Her kulüpte böyle sıkıntılar yaşanır. Önemli olan bu süreçleri en az hasarla atlatmaktır. Biz de bu önemli süreci en az hasarla atlatıp Trabzonspor'un sezon sonunda Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlamalıyız" diyerek uyarılarda bulundu. Bordo mavili yöneticiler de Mart ayı ödemelerinde sorun yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
GÜNEY: "SANİCA BORU ELAZIĞSPOR İLE DOSTÇA BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Sanica Boru Elazığspor maçının dostça geçeceğine inandığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
"İki takım taraftarları arasında bir gerginlik yaşanmış olabilir. Bunlar futbolun içerisinde maalesef istemesek de olan şeyler. Ama biz hafta sonunda oynayacağımız maçta her hangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Dostça bir maç oynayacağız. Onların da bulundukları konum itibariyle 3 puana ihtiyaçları var, bizim de yerimizi korumak için üç puana ihtiyacımız var. İyi oynayan kazanacaktır."
EMRE GÜRAL GÖREV BEKLİYOR
Trabzonspor'un forvet oyuncusu Emre Güral, haftasonunda deplasmanda oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçında forma giymeye hazır olduğunu söyledi. Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Emre, "Bir rahatsızlık geçirdim ama bu çok önemli bir şey değildi. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. O kötü süreçte hem takım arkadaşlarım, hem de teknik heyet bana oldukça yardımcı oldu. Taraftarlarımız da yakın ilgi gösterdi. Ben de bana gösterilen bu ilginin karşılığını sahada goller atarak vermek istiyorum. Kendimi oynamaya hazır hissediyorum. Umarım hem kendim için hem de Trabzonspor için iyi bir geri dönüş olur" dedi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF